Unieke kans!

Workshop, minder stress tijdens je studie

Unieke kans! Gelukkige Student (Marian dus ;)) komt naar je toe met een super leuke live workshop. Hieronder lees je alles over deze workshop!

De studententijd is vaak super leuk maar kan ook (regelmatig) heel pittig zijn. Stress van alles wat je moet doen. Denk aan studeren, tentamens, voor jezelf zorgen, werken. Voeg daarbij de verwachting van jezelf, van je vrienden, van thuis, van je studie en je kunt je daardoor ook wel eens niet zo fijn voelen.

 

En als je mij volgt weet je dat ik je daar graag bij help! Tijdens de Workshop “Minder stress tijdens je studie” krijg je allemaal inspiratie en opdrachten waardoor je relaxter met je studietijd om kunt gaan.

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn workshops breng ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen. Daarnaast zijn we met een groep van leukerds die allemaal gemotiveerd en blij zijn dat ze aan de slag gaan om hun stress te verminderen.

 

Bedenk dan dat iedereen het spannend vindt om naar iets onbekends te gaan. Ik ben er om je op je gemak te stellen en we zorgen dat we er met elkaar een waardevolle avond van maken. Je gaat sowieso iets uit deze workshop halen!

Praktische informatie

Datum: Zondagavond 9 februari
Tijd: Inloop om 19:00u, Start 19:30, einde rond 21:00, borrel 21:30.
Locatie: boven bij The Crown Gedempte Zuiderdiep 2, 9711 HG Groningen
Benodigdheden: jezelf, notitieblokje en pen
Kosten: € 12,50 (incl. drankje en hapje)
BONUS: bij deelname aan deze workshop krijg je GRATIS toegang tot de Gelukkige Student Community waar je ten alle tijden je vragen aan mij en mede leukerds kunt stellen.

 

Bij deelname van de Gelukkige Student Academy is deze workshop GRATIS! Lees meer over de Gelukkige Student Academy.

Wat levert deze workshop je op?

> Je weet beter hoe je met de stress van je studie om kunt gaan
> Je krijgt tips hoe je je blijer kunt voelen
> Je leert hoe je meer op jezelf kunt vertrouwen
> Je krijgt inzicht hoe je met druk om kunt gaan
> Je krijgt handvaten voor de toekomst!

Een paar reacties op mijn workshops:

Maura: “Was erg interessant!”
SV Ergasia: “Bedankt voor de interessante lezing! 👌”
Jorna: “Nogmaals bedankt voor de workshop, wij vonden het een leerzame middag en hebben alleen maar positieve berichten ontvangen!”
Chris: “Ik heb meerdere cursussen gevolgd over stressvermindering, soms meerdere dagen. Die trokken altijd veel energie. De workshop van Marian was super prettig, kort, duidelijk en to the point. Met een praktische insteek die je meteen kunt gebruiken.”

Je plekje claimen

Wat goed dat je erbij wilt zijn. Als je dit formulier hebt ingevuld en hebt betaald via iDeal ontvang je van mij de bevestiging. Ik zie je graag de 9de!

Ik heb nu al zin je te ontmoeten!!