Relaxed & Happy Challenge

Dag 1

Herken je dat? Vaak doen we dingen voor anderen. Zitten we op een verjaardag waar we eigenlijk geen zin in hebben of doen we een gedeelte van een project voor iemand die verzaakt. Natuurlijk is het zo dat je niet alleen maar dingen voor jezelf kan doen, maar vaak doen we nu te veel voor anderen en te weinig voor ons zelf.

 

Tijd om daar verandering in te brengen. Ik heb gemerkt als ik iets in mijn leven verander dit al veel invloed heeft op alles.
We gaan aan de slag om jouw bewuster keuzes te laten maken, die dichter bij jezelf liggen. We focussen op wat jij belangrijk vindt en nog belangrijker, dingen waardoor jij lekker in je vel zit.
De opdracht die daarbij hoort lijkt heel simpel, maar is echt het begin van iets groots.

 

Opdracht: jouw genietmoment
Ik wil dat je 1 ding bedenkt wat je super graag eet en/of drinkt. Voorbeeld: ik hou super veel van een goede cappuccino. Elke dag drink ik ook één Marian capputje. En dat is niet zoals het hoort ⅓ koffie, ⅓ warme melk en ⅓ melkschuim. Nee die van mij is gewoon een halve kop koffie (paarse cups) en een halve kop volle melkschuim met een beetje suiker. Ik kan echt uitkijken naar dat momentje, heerlijk! Toen ik tijdens mijn studie heel erg aan het stressen was, heb ik dit kleine ritueel voor mezelf ingevoerd. Even me-time. Tijd om rustig een cappuccino voor mezelf te maken en proberen van elke slok te genieten. Geloof me: in de tentamenperiode ging dit niet altijd goed, maar ik kreeg zo elke dag een momentje voor mezelf om naar uit te kijken.
Omdat ik weet dat het super slecht voor mijn lijf is drink ik er eentje maar het liefst zou ik het de hele dag door drinken..

 

En dat gun ik jou ook! Dus volgende keer in de supermarkt koop jij datgene waar je zo ontzettend blij van wordt! En elke dag geniet je van het momentje van jou. Daar kan je ontzettend blij van worden. Jouw genietmomentje, waardoor je de dag, dat moeilijke tentamen of die kater weer aan kan!

 

Wat is jouw all-time favorite snack of drankje? Waar ga jij vanaf vandaag elke dag tijd voor maken? Deel het in de Facebookgroep of haal inspiratie uit de genietmomenten van anderen en creëer zo zelf jouw ultieme genietmoment!

 

Tot morgen!

Liefs, Marian