Minder stress tijdens je studie dankzij:

Gelukkige Student Academy

Je studententijd is een periode waarin veel dingen gebeuren. Je hebt mega veel te doen en er zijn regelmatig piekperiode’s zoals tijdens de tentamens. Voeg daarbij de druk die jij jezelf oplegt en die je voelt om te presteren en je hebt het recept voor (onnodige) stress.

 

En dat vind ik zonde. Ik weet namelijk dat je ook anders kunt omgaan met de druk die je mogelijk ervaart van het altijd moeten presteren. Precies hierom heb ik de Gelukkige Student Academy opgericht. Je gaat hierin aan de slag met zelfontwikkeling. Je leert hoe je meer rust ervaart tijdens je studententijd en je krijgt handvatten die ervoor zorgen dat je een minder kort lontje hebt wanneer je stress ervaart. Je voelt je positiever èn energieker.

Direct aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen en te betalen via iDeal.

Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

Ik zie je daar!

Liefs,

Marian

Doe mee voor 1 maand

Krijg 1 maand toegang tot de Academy!
Is er iets onduidelijk mail me gerust via welkom@gelukkigestudent.nl

De Gelukkige Student Academy is online, live en in een groep <3

> In de speciale online Gelukkige Student Academy krijg je toegang tot inspiratie en handvatten om relaxter te worden tijdens je studie. In deze online omgeving vind je alle informatie over de 4 verschillende thema’s en praktische informatie.
> In de Academy vind je per thema een werkboek met opdrachten en inspiratie, video’s en leuke extra’s.
> Je krijgt voor één maand toegang.
> Je krijgt door je deelname ook (onbeperkt!) toegang tot een gesloten Facebookgroep waarin je al je vragen kan delen met mij en andere studenten.
> In de Facebookgroep zitten alle nieuwe en oud-deelnemers van de academy.  Dit is een laagdrempelige manier om vragen te stellen en elkaar verder te helpen. Hierin worden veel tips met elkaar gedeeld. Je leert dus niet alleen van mij maar ook zeker van elkaar!
> Geen dikke lesboeken en vaste tijden, alles wat je nodig hebt is online!
BONUS: elke twee weken kun je meedoen met een live inspiratiesessie met mij via een afgesloten account van Instagram. Ook krijg je via het account extra inspiratie!

Thema’s

Binnen de Gelukkige Student Academy zullen verschillende thema’s aan bod komen. De thema’s omvatten het complete plaatje waar studenten mee te maken hebben. Door deze allemaal te behandelen, doorlopen studenten zonder stress en gelukkiger hun studie.

De thema’s die terugkomen zijn:

> Me myself and I – voel je lekkerder in je vel.
> Happy thoughts – hoe je gedachtes je kunnen helpen.
> My body is a wonderland – wat je van je lichaam kan leren.
> Your future starts now – tips voor je toekomst.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Ik had veel stress en zat niet lekker in mijn vel. De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans er iets aan te doen! En het was zelfs meer dan ik had verwacht! Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd! Het was super fijn en leerzaam! Jammer dat het weer voorbij is! Je bent een fantastisch fijn persoon die kundig advies geeft!”

Renate – Deelnemer Gelukkige Student Academy

Wanneer is de Gelukkige Student Academy iets voor jou?

Weet je niet zeker of de Academy iets voor jou is? Wanneer jij je herkent in 2 of meer van onderstaande punten, dan gaat de Academy jou zeker helpen!!

✓ Heb je regelmatig last van (te veel) stress?
✓ Heb je regelmatig last van piekeren?
✓ Heb je regelmatig last van onrustig slapen?
✓ Voel je je regelmatig neerslachtig?
✓ Ben je snel geïrriteerd/prikkelbaar?
✓ Heb je regelmatig last van een opgejaagd gevoel?
✓ Heb je regelmatig last van je nek?
✓ Heb je regelmatig last van je hoofdpijn?

Dit is wat de Gelukkige Student Academy je oplevert:

Je gaat relaxter je studententijd door, hoe fijn is dat?! Je voelt je zelfverzekerd en rustig als de tentamenperiode er weer aan komt. Je maakt slimme keuzes waardoor je nog beter bent voorbereid op de toekomst. Het kan echt: je studententijd ervaren als een nog leukere tijd!

Tientallen studenten gingen je voor en jij kan nu ook dit bereiken:

> Je weet hoe je met de stress van je studie om gaat
> Je weet hoe je je blijer voelt
> Je hebt minder last van piekeren
> Je gaat beter om met de druk die je jezelf oplegt
> Je krijgt praktische oefeningen die je ook na de Academy kunt toepassen

Wat zit er allemaal in de Gelukkige Student Academy?

✓ Toegang tot de online Gelukkige Student Academy vol met opdrachten, inspiratie en hulp voor jou.
✓ Een werkboek per thema.
✓ Onbeperkt toegang tot de gesloten Facebookgroep
✓ Tweewekelijks live digitale inspiratie-uur om ook je persoonlijke vragen te stellen.
BONUS: elke twee weken kun je meedoen met een live inspiratiesessie met mij via een afgesloten account van Instagram. Ook krijg je via het account extra inspiratie!

Meedoen met de Gelukkige Student Academy?

Je kan heel makkelijk meedoen! Aanmelden gaat via onderstaand formulier je kan direct betalen via iDeal.  Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

Ik zie je daar!

Liefs,

 

Marian

Ervaring met Gelukkige Student Academy

 

“Ik had wel cursussen gezien over Mindfullness enzo maar dat vond ik te zweverig en dit leek beter bij mij te passen. Bovendien vind ik dat als je je niet prettig voelt, je er wat aan moet doen. Want als je niks doet dan blijft het hetzelfde. Het was de investering zeker waard! Ik heb er echt heel veel aan gehad en nog steeds ervaar ik het voordeel ervan dat ik heb meegedaan. Dus ik zou het zeker aanraden! ” Lees hier de hele ervaring van Nina.

 – Nina –

Direct aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen en te betalen via iDeal.

Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

Ik zie je daar!

Liefs,

Marian

Doe mee voor 1 maand

Krijg 1 maand toegang tot de Academy!
Veel gestelde vragen over het Gelukkige Student Academy

Is er een minimale contractduur?

Het gaat om of 1 maand  toegang die je betaald. Zodra je periode afloopt krijg je van mij een verlengingsvoorstel. Anders loopt je periode in de Academy af. Wel hou je altijd toegang tot de Facebookgroep!

Hoe meld ik me aan?

Via bovenstaand formulier kun je je aanmelden. Zodra je de betaling hebt gedaan ontvang je een instructiemail over hoe verder en krijg je binnen 1 werkdag toegang.

Ik ben geen student, kan ik dan wel meedoen?

De cursus gaat voornamelijk in op de ‘problemen’ die je tegenkomt tijdens het studeren. Daarom is het wel fijn als je studeert zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen.

Hoeveel tijd kost het mij per maand om mee te doen?

Het is net hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Ik zou aanraden om 2 uur per week hiervoor te blokkeren in je agenda zodat je echt het volle eruit kunt halen. Je kan in die tijd dan aan besteden aan het meedoen met de inspiratiesessies en/of het doen van de opdrachten die in de Academy staan. Jij bepaalt het tempo en hoeveel tijd je hieraan besteedt.

Wat voor garantie geldt er?

Als jij in de Academy niets hebt geleerd kun je aan het einde je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar welkom@gelukkigestudent.nl.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Hoihoi! Even een berichtje om te laten weten dat ik de tenatmenperiode met minder stress heb ervaren! En het mooiste ik heb mijn tentamens gehaald! Bedankt voor je tips en inzichten 🤗. ”

– Bente –