Minder stress tijdens je studie dankzij:

Gelukkige Student Academy

Je studententijd is een periode waarin veel dingen gebeuren. Je hebt mega veel te doen en er zijn regelmatig piekperiode’s zoals tijdens de tentamens. En laten we niet onderschatten wat de huidige manier van onderwijs met zich meebrengt. Geen fysiek onderwijs, niet altijd vragen kunnen stellen en het gemis van de studiegenoten. Voeg daarbij de druk die jij jezelf oplegt en die je voelt om te presteren en je hebt het recept voor (onnodige) stress.

 

En dat vind ik zonde. Ik weet namelijk dat je ook anders kunt omgaan met de druk die je mogelijk ervaart van het altijd moeten presteren. Daarom heb ik de Gelukkige Student Academy ontwikkeld. Je gaat hierin aan de slag met zelfontwikkeling. Je leert hoe je meer rust ervaart tijdens je studententijd en je krijgt handvatten die ervoor zorgen dat je een minder kort lontje hebt wanneer je stress ervaart. Je voelt je positiever èn energieker.

De Gelukkige Student Academy is online en in een groep <3

> In de speciale Gelukkige Student Academy krijg je toegang tot inspiratie en handvatten om relaxter te worden tijdens je studie. In de online omgeving vind je alle informatie over de 4 verschillende thema’s en praktische oefeningen.
> In de Academy vind je per thema een werkboek met opdrachten en inspiratie, video’s en leuke extra’s.
> Je krijgt voor één maand toegang.
> Je krijgt door je deelname ook (onbeperkt!) toegang tot een gesloten Facebookgroep waarin je al je vragen kan delen met mij en andere studenten.
> In de Facebookgroep zitten alle nieuwe en oud-deelnemers van de academy.  Dit is een laagdrempelige manier om vragen te stellen en elkaar verder te helpen.
> Je krijgt toegang tot het besloten Instagram-account van de Academy waar ik elke twee weken live ga om je vragen te beantwoorden.
> Geen dikke lesboeken en vaste tijden, alles wat je nodig hebt is online!

Bonus: video’s waarin ik met studenten in gesprek ben over de vragen waar zij mee worstelen. Zo leer je ook van elkaar.

Thema’s

Binnen de Gelukkige Student Academy zullen verschillende thema’s aan bod komen. De thema’s omvatten het complete plaatje waar studenten mee te maken hebben. Deze thema’s gaan jou helpen om minder stress te ervaren en fijner door je studie te gaan.

De thema’s die terugkomen zijn:

> Me myself and I – voel je lekkerder in je vel.
> Happy thoughts – hoe je gedachtes je kunnen helpen.
> My body is a wonderland – wat je van je lichaam kan leren.
> Your future starts now – tips voor je toekomst.

Wat kun je verwachten als je meedoet?

In deze video leg ik helemaal uit wat jij kunt verwachten als je mee gaat doen met de Gelukkige Student Academy.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Ik had veel stress en zat niet lekker in mijn vel. De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans er iets aan te doen! En het was zelfs meer dan ik had verwacht! Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd! Het was super fijn en leerzaam! Jammer dat het weer voorbij is! Je bent een fantastisch fijn persoon die kundig advies geeft!”

Renate – Deelnemer Gelukkige Student Academy

Wanneer is de Gelukkige Student Academy iets voor jou?

Weet je niet zeker of de Academy iets voor jou is? Wanneer jij je herkent in 2 of meer van onderstaande punten, dan gaat de Academy jou zeker helpen!!

✓ Heb je regelmatig last van (te veel) stress?
✓ Heb je regelmatig last van piekeren?
✓ Heb je regelmatig last van onrustig slapen?
✓ Voel je je regelmatig neerslachtig?
✓ Ben je snel geïrriteerd/prikkelbaar?
✓ Heb je regelmatig last van een opgejaagd gevoel?
✓ Heb je regelmatig last van je nek?
✓ Heb je regelmatig last van je hoofdpijn?

Dit is wat de Gelukkige Student Academy je oplevert:

Je gaat relaxter je studententijd door, hoe fijn is dat?! Je voelt je zelfverzekerd en rustig als de tentamenperiode er weer aan komt. Je maakt slimme keuzes waardoor je nog beter bent voorbereid op de toekomst. Het kan echt: je studententijd ervaren als een nog leukere tijd!

Tientallen studenten gingen je voor en jij kan nu ook dit bereiken:

> Je weet hoe je met de stress van je studie om gaat
> Je weet hoe je je blijer voelt
> Je hebt minder last van piekeren
> Je gaat beter om met de druk die je jezelf oplegt
> Je krijgt praktische oefeningen die je ook na de Academy kunt toepassen

Wat zit er allemaal in de Gelukkige Student Academy?

✓ Toegang tot de online Gelukkige Student Academy vol met opdrachten, inspiratie en hulp voor jou.
✓ Een werkboek per thema.
✓ Onbeperkt toegang tot de gesloten Facebookgroep
✓ Elke twee weken een live inspiratiesessie met mij en andere studenten, zodat je van mij en elkaar kunt leren.

Bonus: video’s waarin ik met studenten in gesprek ben over de vragen waar zij mee worstelen. Zo leer je ook van elkaar.

Meedoen met de Gelukkige Student Academy?

Je kan heel makkelijk meedoen! Aanmelden gaat via onderstaand formulier je kan direct betalen via iDeal.  Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

Liefs,

 

Marian

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Ik ervaarde stress die nadelig was voor mijn prestaties. Hierdoor zat ik ook niet zo lekker in mijn vel. Ik had de opdrachten van de Academy heel anders verwacht. Ik vond het juist leuk dat je nu opdrachten kreeg omdat je daar niet gelijk aan denkt dat het zou kunnen helpen. Ik heb geleerd beter met mijn stress om te gaan door verschillende kleine tips en oefeningen. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel. Ik vind de Gelukkige Student Academy super leuk en positief!!!”

 – Danique –

Direct aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen en te betalen via iDeal.

Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

 

Liefs,

Marian

Doe mee voor 1 maand

Krijg 1 maand toegang tot de Academy!
Veel gestelde vragen over het Gelukkige Student Academy

Is er een minimale contractduur?

Het gaat om of 1 maand  toegang die je betaald. Zodra je periode afloopt krijg je van mij een verlengingsvoorstel. Anders loopt je periode in de Academy af. Wel hou je altijd toegang tot de Facebookgroep!

Hoe meld ik me aan?

Via bovenstaand formulier kun je je aanmelden. Zodra je de betaling hebt gedaan ontvang je een instructiemail over hoe verder en krijg je binnen 1 werkdag toegang.

Ik ben geen student, kan ik dan wel meedoen?

De cursus gaat voornamelijk in op de ‘problemen’ die je tegenkomt tijdens het studeren. Daarom is het wel fijn als je studeert zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen.

Hoeveel tijd kost het mij per maand om mee te doen?

Het is net hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Ik zou aanraden om 2 uur per week hiervoor te blokkeren in je agenda zodat je echt het volle eruit kunt halen en elke twee weken een uur voor de inspiratiesessie. Jij bepaalt het tempo en hoeveel tijd je hieraan besteedt.

Wat voor garantie geldt er?

Als jij in de Academy niets hebt geleerd kun je aan het einde je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar welkom@gelukkigestudent.nl.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Hoihoi! Even een berichtje om te laten weten dat ik de tenatmenperiode met minder stress heb ervaren! En het mooiste ik heb mijn tentamens gehaald! Bedankt voor je tips en inzichten 🤗. “

– Bente –