Summer Edition

Gelukkige Student Academy

Pak nu je kans en ga het volgend schooljaar anders doen! Niet alleen heb je daar voor de zomer nog voordeel van ook het komend studiejaar kun je het slimmer aanpakken. Denk dan aan beter plannen, beter voor jezelf zorgen en natuurlijk minder stress ervaren. Ik help je hiermee!

 

Wat gaan we doen? Doe mee met de Gelukkige Student Academy – Summer Edition.

Direct aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Als je dit formulier hebt ingevuld en hebt betaald via iDeal ontvang je de instructiemail hoe je toegang kan krijgen. Ik zie je daar!
De Gelukkige Student Academy is op Instagram <3

> Wanneer je toegang krijgt tot de Gelukkige Student Academy zie je story’s, posts, video’s en opdrachten die je met je stress verder helpen. Je hebt de hele zomer toegang dus je kan ze doen wanneer het jou uitkomt!!

> Met de Gelukkige Student Academy kun je via Instagram de hele zomer bij inspiratie en handvaten om relaxter te worden tijdens je studie.

> Via Instagram kun je een eigen werkboek downloaden die je kan gebruiken ook nadat de Academy is afgelopen.

> Geen lesboeken en vaste tijden, alles wat je nodig hebt is Instagram!

Thema’s

Tijdens de Gelukkige Student Academy zullen verschillende thema’s aan bod komen. De thema’s die terugkomen zijn:

> Me myself and I – voel je lekkerder in je vel.
> Happy thoughts – hoe je gedachtes je kunnen helpen.
> My body is a wonderland – wat je van je lichaam kan leren.
> Your future starts now – tips voor je toekomst.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Ik had veel stress en zat niet lekker in mijn vel. De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans er iets aan te doen! En het was zelfs meer dan ik had verwacht! Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd! Het was super fijn en leerzaam! Jammer dat het weer voorbij is! Je bent een fantastisch fijn persoon die kundig advies geeft!”

Renate – Deelnemer Gelukkige Student Academy

Hoe werkt de Gelukkige Student Academy?

> Alle stories, opdrachten en inspiratie kun je terugkijken via de hoogtepunten en de posts. Daar blijven ze altijd staan, zo kun je leren op het moment dat het jou uitkomt!
> Je kunt via Instagram een werkboek downloaden die je in deze periode kunt gebruiken.
> De Gelukkige Student Academy is een beschermde omgeving waar je je vragen kunt stellen waar je mee worstelt. Iedereen die deelneemt kan daarvan leren! Zo helpen we elkaar verder.
> Je hebt toegang tot de Academy tot 1 september 2019 meer dan twee maanden!! Daarna zal je uit het account worden verwijderd.

Dit is wat de Gelukkige Student Academy je oplevert:

> Je weet hoe je met de stress van je studie om kunt gaan
> Je weet hoe je je blijer kunt voelen
> Je kunt meer op jezelf vertrouwen
> Je gaat beter om met de druk die je jezelf oplegt
> Je krijgt handvaten voor de toekomst!

 

Wat zit er allemaal in de Gelukkige Student Academy?

✓ Toegang tot beschermde Instagram-account vol met stories, opdrachten, polls en inspiratie.
✓ Een werkboek die je ook na de Academy maand erbij kunt pakken.
✓ Direct contact via DM van Instagram om je vragen te kunnen stellen.

Meedoen met de Gelukkige Student Academy?

Je kan heel makkelijk meedoen! Aanmelden gaat via onderstaand formulier je kan direct betalen via iDeal.  Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang kan krijgen aan de Gelukkige Student Academy.

Ik zie je daar!

Liefs,

 

Marian

Ervaring met Gelukkige Student Academy

 

“Ik had wel cursussen gezien over Mindfullness enzo maar dat vond ik te zweverig en dit leek beter bij mij te passen. Bovendien vind ik dat als je je niet prettig voelt, je er wat aan moet doen. Want als je niks doet dan blijft het hetzelfde. Het was de investering zeker waard! Ik heb er echt heel veel aan gehad en nog steeds ervaar ik het voordeel ervan dat ik heb meegedaan. Dus ik zou het zeker aanraden! ” Lees hier de hele ervaring van Nina.

 – Nina –

Aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Als je dit formulier hebt ingevuld en hebt betaald via iDeal ontvang je de instructiemail hoe je toegang kan krijgen. Ik zie je daar!
Veel gestelde vragen over het Gelukkige Student Academy

Hoe meld ik me aan?

Via bovenstaand formulier kun je je aanmelden. Zodra je de betaling hebt gedaan ontvang je een instructiemail over hoe verder en krijg je binnen 1 werkdag toegang.

Is er een minimale contractduur?

Het gaat om toegang tot 1 september die je betaald via iDeal. Er is dus geen contractduur van toepassing.

Ik ben geen student, kan ik dan wel meedoen?

De cursus gaat voornamelijk in op de ‘problemen’ die je tegenkomt tijdens het studeren. Daarom is het wel fijn als je studeert zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen.

Hoeveel tijd kost het mij het om mee te doen?

Het is net hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Ik zou aanraden om 2 uur per week hiervoor te blokkeren in je agenda zodat je echt het volle eruit kunt halen. Je kan in die tijd dan aan besteden aan het meedoen met de livesessie en/of het doen van de opdrachten die op onze Instagram staan. Jij bepaalt het tempo en hoeveel tijd je hieraan besteedt.

Wat voor garantie geldt er?

Als jij in de Academy niets hebt geleerd kun je aan het einde van de zomer je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar welkom@gelukkigestudent.nl.

Ervaring met Gelukkige Student

 

““Ik zag het toevallig voorbij komen en was wel benieuwd wat het te bieden had. Op het gebied van studeren en stress zijn tips altijd handig! Via de Gelukkige Student Academy kreeg ik inderdaad tips en adviezen waar je wat mee kon, of in iedergeval kon uitproberen. Ik geef de Gelukkige Student Academy een 8. Ik vond dat Marian een fijne en warme manier heeft van informatie overbrengen. Ook was ze eerlijk en niet oordelend, dat waardeer ik erg!”

 Student Psychologie – Deelnemer Gelukkige Student Academy