Reviews

Ervaringen

“Hoihoi! Even een berichtje om te laten weten dat ik de tenatmenperiode met minder stress heb ervaren! En het mooiste ik heb mijn tentamens gehaald! Bedankt voor je tips en inzichten ūü§ó.¬†”

– Bente – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Vorige week sprak ik Nina over haar deelname met de Gelukkige Student Academy. Wij hebben elkaar via Instagram leren kennen en ze besloot mee te gaan doen met de Academy. “Het is echt een fijne hulp, inspiratie en motivatie voor jezelf en tevens ook voor je studentenleven.” Lees hier haar hele verhaal. ”

– Nina – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

Na de workshop bij de PABO bij InHolland:

Studenten waren heel enthousiast. Ze hadden het gevoel dat ze echt werden gezien. Daarnaast vonden ze het bruikbare tips en oefeningen. Kortom een geslaagde kick-off!”

– Pieter van den Bosch ‚Äď InHolland

Studentenwelzijn van Hogeschool Rotterdam organiseerde een dag vol workshops vanwege Blue Monday. Een paar reacties waren:

“Het was een motiverende workshop!”

“Je hebt een super fijne energie”

– Studentenwelzijn Hogeschool Rotterdam ‚Äď

“De workshop van Gelukkige Student viel goed in de smaak. Het was een interactieve workshop waar denk ik veel van is geleerd. Bedankt Marian!”

– Sv Z.O.E.M. ‚Äď

“Ik vond het een hele interessante workshop en ik heb weer heel wat dingen geleerd. De manier waarop Marian les gaf was leuk. Ik leerde dat het niet erg is dat keuzes maken moeilijk is en dat je je soms daar minder goed bij kan voelen.”

– Student Summa College ‚Äď Workshop Keuzes Maken Doe Je Zo

“Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw bijdrage aan ons symposium. Het was echt leuk!Ik ben echt heel tevreden (en enthousiast) over hoe de avond verlopen is en over hoe je ondanks de weinige camerabetrokkenheid van de andere mensen toch de interactie hebt weten aan te sporen.”

– Suzanne –¬† Stv Plato ‚Äď

“Wij merken dat de problemen onder studenten nu tijdens corona steeds groter worden. Thuisstudie, het gebrek aan contact; het is als docent best lastig om de student hiermee te helpen. Daarom besloten we om voor onze studenten een workshop met Marian te organiseren; Gelukkige Thuisstuderen. De studenten die erbij waren hebben het als inspirerend ervaren. Het was een informerende workshop met veel tips die op een leuke manier werd gebracht. Na de tijd hoorde ik van studenten dat ze meteen aan de slag gingen met wat ze hadden gehoord. Een fijne opsteker in deze periode dus!”

– Janiek Bartels –¬† docent Toegepaste Psychologie ‚Äď

“Ik vond het een interessante workshop. Het was goed te volgen door de verhouding theorie en actieve opdrachten.”

– Student Summa College ‚Äď Workshop Keuzes Maken Doe Je Zo

“Ik deed mee aan de academy omdat ik minder stress en onzekerheid wilde ervaren tijdens mijn studie. Ik vond het heel leuk en leerzaam om mee te doen. Ik ervaar meer ontspanning en zelfverzekerdheid qua studie, ik vertrouw erop dat ik het kan. Je ben een heel fijn persoon! Bedankt voor de inspiratie!”

– Student Groningen – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Ik had veel stress en wist niet goed hoe ik hier mee om moest gaan. De leuke en inspirerende oefeningen hebben mij geholpen om relaxter te worden. Ik vond vooral de inspiratiesessies echt leuk, omdat je dan ook echt even te zien en vragen te kunnen stellen. Ik vind jou een heel leuk persoon die inspirerend kan vertellen!”

– SJD Student – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Marian is een ontzettend aardige vrouw en ze zorgt voor een open sfeer. Ik voelde me snel op mijn gemak zodat ik mijn zorgen kan delen. Ik heb een studieswitch gemaakt en wou daarbij ook graag een nieuwe switch maken qua mentale welzijn. Het advies dat je je best doet voor jezelf en perfectionistisch bent om goedkeuring van anderen te krijgen sloeg wat mij betreft de spijker op de kop.”

– Fysiotherapie Student – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Heel erg bedankt voor alles Marian! Ik heb nu meer vertrouwen in het afstuderen en ik weet wat ik kan doen om het proces aangenamer voor mijzelf te maken. Ik voelde me ook gesteund omdat Marian meedacht en goede tips gaf. Het gaf mij een boost om ervoor te gaan!”

– Marieke – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Ik deed met name mee om studiestress te verminderen tijdens mijn afstudeerscriptie. Ik vond het erg leuk om een keertje mee te doen! Ik denk dat het heel erg waardevol is voor studenten die niet zo bezig zijn met gezond leven (zowel fysiek als mentaal). Zelf heb ik vooral veel aan de inspiratiesessies gehad.”

– Joanne – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

‚ÄúDe workshop ‚ÄėThuis studeren tijdens corona‚Äô van Gelukkige Student was een groot succes! Op een leerzame, interactieve en ook vooral gezellige manier werden onze studenten geholpen met dagelijkse problemen tijdens het studeren. ‚ÄėWat een gezellige workshop‚Äô en ‚ÄėWat een fijne oefeningen‚Äô zijn enkele van de opmerkingen die wij terugkregen van onze enthousiaste studenten. Dankjewel Marian!‚ÄĚ

Sanne Dekker, namens het Technologisch Gezelschap, waarmee Gelukkige Student samen een workshop heeft georganiseerd.

‘Ik merk dat ik een stuk rustiger ben geworden. Ik heb mijn negatieve gedachten beter onder controle. Door de oefeningen in de academy heb ik veel geleerd over mezelf. Ik ben nog niet op het punt gekomen waar ik graag zou willen zijn, maar ik ben op dit moment heel dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan de academy. Ik blijf doorgaan met de oefeningen en ik hoop uiteindelijk mijn stress helemaal onder controle te hebben. Ik raad iedereen aan om mee te doen aan de Gelukkige Student Academy! Ik denk dat iedereen er iets uit kan halen en er wat van kan leren. Marian geeft hele fijne tips en opdrachten en wil iedereen helpen. Als je twijfelt om mee te doen, meld je aan!’ ”

– Anouk – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Tijdens het afstuderen kwam er veel op mij af en ik wilde het goed doen. Ik heb toen daarvoor Marian ontmoet en besloten om mee te doen met de Academy. Het is fijn voor de studie en ook daarna.”

– Tineke – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

Renate over haar ervaring met de Gelukkige Student Academy; “De Academy heeft echt meer dan al mijn verwachtingen waargemaakt. Marian is een fijn persoon die kundig advies geeft! Ze reageert vlot op vragen en gaf mij altijd een boost om weer verder te gaan. Ze steunde mij geheel de student Academy met veel passie en liefde. Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd. Ik ben een gelukkige student geworden en dat gun ik jou ook!”¬†Lees hier haar hele ervaring. ”

– Renate – ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Ik maak me veel druk rond de tentamens periode en ook wel eens na een drukke dag op school en was nieuwsgierig wat ik in de Gelukkige Student Academy kon leren. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en weet hoe ik mezelf rustiger kan maken. Bedankt voor je tijd en hulp!”

 

Social Work Student – Deelnemer Gelukkige Student Academy

“Ik ervaarde stress die nadelig was voor mijn prestaties. Hierdoor zat ik ook niet zo lekker in mijn vel. Ik had de opdrachten van de Academy heel anders verwacht. Ik vond het juist leuk dat je nu opdrachten kreeg omdat je daar niet gelijk aan denkt dat het zou kunnen helpen. Ik heb geleerd beter met mijn stress om te gaan door verschillende kleine tips en oefeningen. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel. Ik vind de Gelukkige Student Academy super leuk en positief!!!”

 

– Danique – deelnemer Gelukkige Student Academy¬† –

“Ik had veel stress en kon over alles piekeren. Ik was benieuwd of Marian mij wat kon leren. Ik had eigenlijk totaal geen idee wat ik moest verwachten. Ik wist dat er vier thema’s waren maar dan hield het ook wel op. De Gelukkige Student Academy heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer rust ervaar in mijn lichaam en beter doorheb wat er allemaal omgaat in mijn hoofd. Ook heb ik eindelijk de keuze voor mijn minor voor volgend studiejaar durven te maken. Ik geef de Academy een 8,5!”

– Student Biologie en medisch laboratoriumonderzoek ¬†– ¬†deelnemer Gelukkige Student Academy¬† ‚Äď

“Ik had veel last van stress, omdat het het einde van het jaar is. Ik was nieuwsgierig naar de opdrachten en erg benieuwd of het mij zou kunnen helpen om rustiger te worden. En ik ben rustiger geworden en kijk heel anders naar de studie. Het is vooral ‚Äėmeer dan je best kan je niet doen‚Äô. En het gaat met vallen en opstaan en dit hoort erbij. Een van de opdrachten heeft me erg geholpen minder negatief tentamens in te gaan, super fijn!”

 

– Daphne – Deelnemer Relaxed & Happy Challenge

“Een studievriendin wees mij op de Relaxed & Happy Challenge. We hadden het al vaker gehad over stressmanagement en hoe zwaar de laatste paar studieweken vaak zijn.
Alhoewel ik er zelf al veel mee bezig ben en opdrachtjes voor mezelf bedenk is het heel fijn om af en toe wat extra bewust stil te staan bij stresservaring en oefeningen te doen die daarbij kunnen helpen.”

 

– Sascha – Deelnemer Relaxed & Happy Challenge

‚ÄúIk had veel stress en zat niet lekker in mijn vel. De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans er iets aan te doen! En het was zelfs meer dan ik had verwacht! Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd! Het was super fijn en leerzaam! Jammer dat het weer voorbij is! Je bent een fantastisch fijn persoon die kundig advies geeft!‚ÄĚ

 

Renate ‚Äď Deelnemer Gelukkige Student Academy

“Ik heb het afgelopen jaar zoveel ongezonde stress ervaren en wilde hier graag vanaf komen. Ik wist natuurlijk niet wat ik moest verwachten, maar wat ik tot nu toe heb geleerd werkt wel en de oefeningen vind ik erg fijn! De Gelukkige Student Acedemy heeft mij tot nu toe geleerd om beter om te gaan met stress, op verschillende vlakken. Ik ben heel blij dat ik de kans heb genomen om mee te doen. Ik vind alle oefeningen heel erg fijn om te doen en ik merk echt dat ik er rustiger van wordt!”

 

– Student Toegepaste Psychologie¬†– Deelnemer Gelukkige Student Academy –

“Ik zag het toevallig voorbij komen en was wel benieuwd wat het te bieden had. Op het gebied van studeren en stress zijn tips altijd handig! Via de Gelukkige Student Academy kreeg ik inderdaad tips en adviezen waar je wat mee kon, of in iedergeval kon uitproberen. Ik geef de Gelukkige Student Academy een 8. Ik vond dat Marian een fijne en warme manier heeft van informatie overbrengen. Ook was ze eerlijk en niet oordelend, dat waardeer ik erg!”

 

Student Psychologie – Deelnemer Gelukkige Student Academy

” Ik wilde meer inzicht krijgen in mijn eigen gedachten en handelen. Door praktische opdrachten hoopte ik te leren wat minder bezig te zijn met de meningen van anderen en met minder onrust en stress te kunnen studeren. Door de Academy heb ik meer inzicht gekregen in de invloed van mijn gedachten op hoe ik handel en hoe ik me voel. Daarnaast ben ik er door de praktische tips achter gekomen wat voor mij een goede manier is om op een minder stressvolle manier te studeren! Ik geef de Academy een 10!”

– Student Geschiedenis – Deelnemer Gelukkige Student Academy –

“Tijdens de studie ervaar ik veel stress waar ik niet goed mee om kan gaan. Er zaten meerder oefeningen in de Academy die ik nu nog steeds regelmatig doe. Ik zie nu hoe belangrijk het kan zijn om soms even een stap terug te zetten van waar je mee bezig bent en jezelf de tijd te gunnen om tot rust te komen. Ik geef de Academy een 8!”

– Life Science Student – Deelnemer Gelukkige Student Academy –

“Marian zorgt altijd voor super veel enthousiasme. Ze kan erg goed luisteren en dat is heel prettig. Met de juiste tips zorgt ze ervoor dat je weer verder kunt. Ik zou haar zeker aanraden!”

 

– Kim –

 

“Ik heb Marian mogen ervaren als zeer enthousiast en gedreven in haar werk.
Marian staat altijd klaar wanneer je haar nodig hebt en hielp mij goed wanneer ik ergens tegen aan liep.”

 

– Mari√ęlle –

“Marian was mijn begeleider tijdens mijn stage. Ze is een betrouwbaar en prettig persoon om mee samen te werken. Als begeleider weet ze je te motiveren en inspireren en geeft ze aan alles een creatieve draai. Ik heb met Marian zeer prettig samengewerkt en zou dit in de toekomst zo weer doen.”

 

– Carlijn –