Ervaring Renate

Lieve student,

Heb jij soms ook het gevoel als een kip zonder kop rond te rennen?

Op een middag zat ik wat rond te zoeken naar tips om studiestress te verminderen. Ik had het gevoel als een kip zonder kop rond te rennen. Een gevoel alsof mijn takenlijst met het uur langer werd en ik vocht tegen de uren van de klok om alles af te krijgen. Een ellendig gevoel dat ervoor zorgde dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Ik besloot in plaats van dat verslag af te schrijven eens op internet rond te snuffelen naar tips om studiestress te verminderen. Google is tenslotte je beste vriend. Bij toeval kwam ik op de site van de Gelukkige Student terecht. Wat werd ik enthousiast van deze website!

‘Vanaf nu hoef je niet meer alleen te worstelen met deze gevoelens, ik zorg ervoor dat je weer lekker in je vel zit’

 

Wauw, deze woorden raakten mij echt. Marian beschrijft in slechts enkele zinnen op haar introductiepagina precies mijn gevoelens. Ik ervaarde namelijk mijn studententijd even helemaal niet als de leukste periode in mijn leven. Stress, piekeren, gevoelens van onzekerheid en perfectionisme zaten mij achter na. Ik werd enthousiast van haar website en besloot er nog wat op rond te snuffelen. Zo kwam de Gelukkige Student Academy op mijn pad.

 

De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans om iets aan de stress te doen! Weet je wat zo ongelofelijk tof aan deze Academy is? Je hebt geen lesboeken, onnodige extra accounts of vaste tijden nodig, alles wat je nodig hebt is enkel Instagram en twee uurtjes per week! Don’t worry, de student Academy is een afgesloten groep met andere studenten en Marian! Een maand lang krijg jij via story’s, posts, video’s en opdrachten die jou helpen minder stress te ervaren tijdens jouw studententijd. Elke week kun je een live video bijwonen waarin Marian jou stapsgewijs meeneemt door de Academy en jij al jouw vragen kan stellen. Geen stress! Ik hoor je al denken maar wat als ik op dat moment niet kan, nou dan kijk je de video later terug en kun jij al je vragen persoonlijke via berichten aan haar stellen! De Academy heeft echt meer dan al mijn verwachtingen waargemaakt.

 

Wil jij ook relaxter door het jouw studententijd? Wil jij ook een echte gelukkige student worden? De Gelukkige Student is dan echt iets voor jou! Marian is een fijn persoon die kundig advies geeft! Ze reageert vlot op vragen en gaf mij altijd een boost om weer verder te gaan. Ze steunde mij geheel de student Academy met veel passie en liefde. Haar missie om studenten met meer zelfvertrouwen en minder stress door hun studententijd te laten gaan, heeft zij voor mij meer dan waar gemaakt. Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd. Ik ben een gelukkige student geworden en dat gun ik jou ook!

 

Liefs,

Renate

Net zoals Renate ook meedoen met de Academy? Wees welkom! Voor meer informatie en aanmelden: https://gelukkigestudent.nl/gelukkige-student-academy/

Meer ervaringen met Gelukkige Student? Die vind je hier: https://gelukkigestudent.nl/ervaringen/