Minder stress tijdens je studie dankzij:

Gelukkige Student Academy

 De online training voor minder stress tijdens je studententijd.

❤ Al 210 studenten gingen je voor ❤

Je studententijd is een periode waarin veel dingen gebeuren. Er is mega veel te doen en er zijn regelmatig piekperiodes zoals tijdens de tentamens. Voeg daarbij de druk die jij jezelf oplegt en die je voelt om te presteren en je hebt het recept voor (onnodige) stress.

En dat vind ik zonde. Ik weet namelijk dat je ook anders kunt omgaan met de druk die je mogelijk ervaart van het altijd moeten presteren. Daarom heb ik de Gelukkige Student Academy ontwikkeld. Hierin ga je aan de slag met zelfontwikkeling. Je leert hoe je meer rust ervaart tijdens je studententijd en je krijgt handvatten die ervoor zorgen dat je een minder kort lontje hebt wanneer je stress ervaart. Daardoor voel je je positiever èn energieker.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Voor mij begon het al door te accepteren dat ik hulp nodig had. Hoe eerder je dat doet hoe beter het is. De opdrachten van de Academy had ik heel anders verwacht. Ik vond het juist leuk dat je nu opdrachten kreeg omdat je daar niet gelijk aan denkt dat het zou kunnen helpen. Ik heb geleerd beter met mijn stress om te gaan door verschillende kleine tips en oefeningen. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel. Ik vind de Gelukkige Student Academy super leuk en positief!!!”

Danique – Deelnemer Gelukkige Student Academy

De Gelukkige Student Academy volg je online ❤

> In de speciale online Gelukkige Student Academy krijg je toegang tot inspiratie en handvatten om relaxter te worden tijdens je studie. In de online omgeving vind je alle informatie over de 4 verschillende thema’s en praktische oefeningen.
> In de Academy vind je per thema een werkboek met opdrachten en inspiratie, video’s en leuke extra’s.
> Je krijgt voor één maand toegang.
> Je krijgt toegang tot het besloten Instagram-account van de Academy waar je direct vragen aan mij kunt stellen.
> Geen dikke lesboeken en vaste tijden, alles wat je nodig hebt is online!

Bonus: video’s waarin ik met studenten in gesprek ben over de vragen waar zij mee worstelen. Zo leer je ook van elkaar.

Thema’s

Binnen de Gelukkige Student Academy zullen verschillende thema’s aan bod komen. De thema’s omvatten het complete plaatje waar studenten mee te maken hebben. Deze thema’s gaan jou helpen om minder stress te ervaren en fijner door je studie te gaan.

De thema’s die terugkomen zijn:

> Me myself and I – voel je lekkerder in je vel.
> Happy thoughts – hoe je gedachtes je kunnen helpen.
> My body is a wonderland – wat je van je lichaam kan leren.
> Your future starts now – tips voor je toekomst.
> Effectief plannen en studeren – Hoe je beter kunt plannen en studeren

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Ik had veel stress en zat niet lekker in mijn vel. De Gelukkige Student Academy leek mij een ultieme kans er iets aan te doen! En het was zelfs meer dan ik had verwacht! Het heeft mij rust en vrijheid opgeleverd! Het was super fijn en leerzaam! Jammer dat het weer voorbij is! Je bent een fantastisch fijn persoon die kundig advies geeft!”

Renate – Deelnemer Gelukkige Student Academy

Wanneer is de Gelukkige Student Academy iets voor jou?

Weet je niet zeker of de Academy iets voor jou is? Wanneer jij je herkent in 2 of meer van onderstaande punten, dan gaat de Academy jou zeker helpen!!

✓ Heb je regelmatig last van (te veel) stress?
✓ Heb je regelmatig last van piekeren?
✓ Heb je regelmatig last van onrustig slapen?
✓ Voel je je regelmatig neerslachtig?
✓ Ben je snel geïrriteerd/prikkelbaar?
✓ Heb je regelmatig last van een opgejaagd gevoel?
✓ Heb je regelmatig last van je nek?
✓ Heb je regelmatig last van je hoofdpijn?
✓ Vind je het moeilijk om een planning te maken en je er aan te houden?
✓ Vraag jij je af hoe je het meest effectief kunt studeren?

88 van de 100 zouden meedoen aan de Gelukkige Student Academy

Dit is wat de Gelukkige Student Academy je oplevert:

Je gaat relaxter je studententijd door, hoe fijn is dat?! Je voelt je zelfverzekerd en rustig als de tentamenperiode er weer aan komt. Je maakt slimme keuzes waardoor je nog beter bent voorbereid op de toekomst. Het kan echt: je studententijd ervaren als een nog leukere tijd!

Tientallen studenten gingen je voor en jij kan nu ook dit bereiken:

> Je weet hoe je met de stress van je studie om gaat
> Je weet hoe je je blijer voelt
> Je hebt minder last van piekeren
> Je gaat beter om met de druk die je jezelf oplegt
> Je krijgt praktische oefeningen die je ook na de Academy kunt toepassen

Wat zit er allemaal in de online Gelukkige Student Academy?

✓ Toegang tot de online Gelukkige Student Academy vol met opdrachten, inspiratie en hulp voor jou.
✓ Een werkboek per thema met opdrachten en inspiratie.
✓ Direct vragen aan mij stellen via afgesloten Instagram-account.

Bonus: video’s waarin ik met studenten in gesprek ben over de vragen waar zij mee worstelen. Zo leer je ook van elkaar.

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“‘Ik merk dat ik een stuk rustiger ben geworden. Ik heb mijn negatieve gedachten beter onder controle. Door de oefeningen in de academy heb ik veel geleerd over mezelf. Ik ben nog niet op het punt gekomen waar ik graag zou willen zijn, maar ik ben op dit moment heel dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan de academy. Uiteindelijk hoop ik mijn stress helemaal onder controle te hebben, ik blijf doorgaan met de oefeningen. Ik raad iedereen aan om mee te doen aan de Gelukkige Student Academy! Iedereen kan er iets uit kan halen en er wat van kan leren. Marian geeft hele fijne tips en opdrachten en wil iedereen helpen. Als je twijfelt om mee te doen, meld je aan!”

– Anouk – Deelnemer aan de Gelukkige Student Academy

Meedoen met de Gelukkige Student Academy?

Je kan heel makkelijk meedoen! Aanmelden gaat via onderstaand formulier je kan direct betalen via iDeal. Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy. Als je je nu aanmeldt krijg je van nu tot 21 december toegang tot al het materiaal. De nieuwe groep zal vanaf 21 november toegelaten worden in de afgesloten Instagram omgeving.

Liefs,

Marian

Veel gestelde vragen over het Gelukkige Student Academy

Is er een minimale contractduur?

Het gaat om of 1 maand  toegang die je betaald. Zodra je periode afloopt krijg je van mij een verlengingsvoorstel. Anders loopt je periode in de Academy af. 

Hoe meld ik me aan?

Via bovenstaand formulier kun je je aanmelden. Zodra je de betaling hebt gedaan ontvang je een instructiemail over hoe verder en krijg je binnen 1 werkdag toegang.

Voor wie is het geschikt?

De cursus gaat voornamelijk in op de ‘problemen’ die je tegenkomt tijdens het studeren. Daarom is het wel fijn als je studeert zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen. Maar als je in een tussenfase zit (bijvoorbeeld gestopt met een studie en nieuwe die pas later begint) dan is de Academy goed voor jou! En of je nou op het MBO, HBO of WO zit dat maakt niet uit!

Hoeveel tijd kost het mij om de maand mee te doen?

Het is net hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Ik zou aanraden om 2 uur per week hiervoor te blokkeren in je agenda zodat je echt het volle eruit kunt halen. Jij bepaalt het tempo en hoeveel tijd je hieraan besteedt. En vertrouw er maar op dat het juiste wat jij moet leren je eruit haalt!

Wat voor garantie geldt er?

Als jij in de Academy niets hebt geleerd kun je aan het einde je geld terugkrijgen. Dat kan simpel door te mailen naar welkom@gelukkigestudent.nl.

Buitenonderwijs geven als docent

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Hoihoi! Even een berichtje om te laten weten dat ik de tentamenperiode met minder stress heb ervaren! En het mooiste ik heb mijn tentamens gehaald! Bedankt voor je tips en inzichten 🤗. “

– Bente –

Direct aanmelden

Wat goed dat je mee wilt gaan doen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen en te betalen via iDeal.

 

Je ontvangt na het aanmelden een instructiemail over hoe je toegang krijgt tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

 

Liefs,
Marian

Doe mee voor 1 maand

Krijg 1 maand toegang tot de Academy!