Unieke kans

Ik help je graag!

Pak deze unieke kans om GRATIS met mij een 1 op 1 (online) gesprek te krijgen. Mijn vraag aan jou is worstel je ergens mee? Vind je het lastig om daarover te praten? Ik nodig je van harte uit om dit met mij te delen. Dan plannen we samen een (online) gesprek in zodat ik je meteen verder kan helpen. De afspraak kan zijn via Skype of dat we op een onafhankelijke locatie afspreken.

Dit gesprek duurt +/- een uur en ik help je op weg met een opdracht/idee/handvat om verder te kunnen. Daarnaast kijken we of we een match zijn en of ik je verder kan helpen.

Voorbeelden waarmee je zou kunnen worstelen:

 1. Vermoeidheid, je voelt je niet vooruit te branden. Als je wekker gaat wil je liever blijven liggen.
 2. Stress, tijdens je studie ben je eigenlijk nooit echt vrij. Er moet altijd wel wat gebeuren en daardoor is het lastig om dit los te laten.
 3. Sociale druk, iedereen lijkt het maar te gek te hebben en jij voelt dat je daaraan mee moet doen. Soms heb je het gevoel dat je een masker draagt en dat je niet zo blij bent als je voordoet.
 4. Uitstelgedrag, je weet dat er van alles moet gebeuren maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen?

De voorbeelden zijn eindeloos en ook al staat jouw probleem niet er tussen vul zeker het formulier in dan neem ik z.s.m. contact met je op. Ik help je graag!

eerder beginnen om stress tijdens tentamens te vermijden
Let’s go!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Vraag of opmerking