Public speaker

Marian als spreker

Mijn lezingen en workshops inspireren studenten op een leuke manier over zelfvertrouwen en het omgaan met stress in de studententijd. Het gaat over deze periode en het uitreiken van handvatten om deze positief door te komen. Met resultaat hoe je met plezier en succes een studie af te ronden.

Tijdens de lezing of workshop gaan we aan de slag met de theorie van de Gelukkige Student. Hierin zitten vier thema’s die verschillende aspecten van het studentenleven bij langs gaan en een basis leggen voor meer zelfvertrouwen en natuurlijk het ervaren van minder stress.

 

Mijn missie is om duizenden studenten met meer zelfvertrouwen en minder stress door hun studententijd te laten gaan. En wat ik ze leer is niet alleen goed voor de studententijd, het zal ze anders leren denken en daar hebben ze de rest van hun leven profijt van.

 

Ik breng humor in mijn lezingen en workshops. De onderwerpen zijn niet altijd makkelijk maar door mijn positieve blik en enthousiasme zorg ik ervoor dat ze aan het denken worden gezet. Met praktische tips kunnen de studenten direct aan de slag en ervaren ze meteen de positieve effecten!

Praktische zaken:
Duur: tussen 45 minuten en 2 uur
Standaard nodig: beeldscherm/beamer en flip-over
Ruimte: het is fijn als de deelnemers iets hebben waarop ze kunnen schrijven
Benodigdheden bij groep van 75 of meer: microfoon en geluidsset

Een paar reacties op mijn workshops:

Maura: “Was erg interessant!”
SV Ergasia: “Bedankt voor de interessante lezing! 👌”
Jorna: “Nogmaals bedankt voor de workshop, wij vonden het een leerzame middag en hebben alleen maar positieve berichten ontvangen!”
Chris: “Ik heb meerdere cursussen gevolgd over stressvermindering, soms meerdere dagen. Die trokken altijd veel energie. De workshop van Marian was super prettig, kort, duidelijk en to the point. Met een praktische insteek die je meteen kunt gebruiken.”
Roos Steenhuis: Heel erg bedankt!💓
S.V. Z.O.E.M.: Het was een super leuke en leerzame workshop met leuke oefeningen. Bedankt Marian!!

Ik wil graag meer weten over Marian als spreker

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Vraag of opmerking