Organiseer samen met Marian jouw (online) workshop

Marian als spreker

Mijn lezingen en workshops inspireren studenten op een leuke manier het omgaan met stress in de studententijd. Natuurlijk wordt er ook stil gestaan bij de gevolgen van corona. Dus hoe hou je focus, kun je jezelf motiveren en ga je om met het gemis van sociale contacten.

 

Het doel is altijd om te informeren over de meest gehoorde ‘problemen’, oorzaken en gevolgen. Ook is het inspireren van de deelnemers een belangrijk doel van de (online) workshops die ik geef. Maar vooral lekker aan de slag met oefeningen en tips die de deelnemers direct kunnen gebruiken.

Ik breng altijd humor in mijn (online) workshops. De onderwerpen zijn niet altijd makkelijk maar door mijn positieve blik en enthousiasme zorg ik ervoor dat de deelnemers aan het denken worden gezet. Doordat we direct aan de slag gaan ervaart iedereen meteen de positieve effecten!

Ervaring met Marian als spreker

“De workshop ‘Thuis studeren tijdens corona’ van Gelukkige Student was een groot succes! Op een leerzame, interactieve en ook vooral gezellige manier werden onze studenten geholpen met dagelijkse problemen tijdens het studeren. ‘Wat een gezellige workshop’ en ‘Wat een fijne oefeningen’ zijn enkele van de opmerkingen die wij terugkregen van onze enthousiaste studenten. Dankjewel Marian!”

Sanne Dekker, namens het Technologisch Gezelschap

Praktische zaken

 • Duur: tussen 45 minuten en 2 uur
 • Benodigdheden online workshop: Tot maximaal 100 deelnemers kan Gelukkige Student via Zoom de online workshop organiseren. Indien er meer deelnemers zijn dan moeten we in overleg welk systeem daarvoor gebruikt moet worden.
 • Benodigdheden offline workshop: beeldscherm/beamer en flip-over, het is fijn als de deelnemers iets hebben waarop ze kunnen schrijven. Benodigdheden bij groep van 75 of meer: microfoon en geluidsset
 • Investering: vanaf 350 EUR (exclusief btw)

Een paar reacties op mijn workshops:

 • Maura: “Was erg interessant!”
 • SV Ergasia: “Bedankt voor de interessante lezing! 👌”
 • Jorna: “Nogmaals bedankt voor de workshop, wij vonden het een leerzame middag en hebben alleen maar positieve berichten ontvangen!”
 • Chris: “Ik heb meerdere cursussen gevolgd over stressvermindering, soms meerdere dagen. Die trokken altijd veel energie. De workshop van Marian was super prettig, kort, duidelijk en to the point. Met een praktische insteek die je meteen kunt gebruiken.”
 • Roos Steenhuis: Heel erg bedankt!💓
 • S.V. Z.O.E.M.: Het was een super leuke en leerzame workshop met leuke oefeningen. Bedankt Marian!!

Ik wil graag meer weten over Marian als spreker

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Vraag of opmerking