Samen aan de slag voor minder stress

YES

Beter in je vel zitten en minder stress ervaren? Ik ga je helpen!

Het is een ontzettend gekke tijd waarin we nu ons met elkaar begeven. Tevens is je studententijd is een periode waarin veel dingen gebeuren. Je hebt mega veel te doen en er zijn regelmatig piekperiode’s zoals tijdens de tentamens. Door Corona staar je ook nog de hele dag naar en scherm en zijn de leuke dingen van het studentenleven een stuk minder. Kortom recept voor veel (onnodige) stress. Daarom ga ik je helpen met de perfecte combinatie van de Gelukkige Student Academy & de handleiding studeren tijdens corona.

Hoe gaan we samen aan de slag? Lees er alles over op deze pagina!

 

Stay calm, Stay positive and Stay healthy,

 

Liefs Marian

Ga aan de slag met de Gelukkige Student Academy

In de speciale online Gelukkige Student Academy krijg je toegang tot inspiratie en handvatten om relaxter te worden tijdens je studie. In deze online omgeving vind je alle informatie over verschillende thema’s en praktische informatie.
> In de Academy vind je per thema een werkboek met opdrachten en inspiratie, video’s en leuke extra’s.
> Je krijgt voor één maand toegang.
> Je krijgt door je deelname ook (onbeperkt!) toegang tot een gesloten Facebookgroep waarin je al je vragen kan delen met mij en andere studenten.
> In de Facebookgroep zitten alle nieuwe en oud-deelnemers van de academy.  Dit is een laagdrempelige manier om vragen te stellen en elkaar verder te helpen. Hierin worden veel tips met elkaar gedeeld. Je leert dus niet alleen van mij maar ook zeker van elkaar!
> Geen dikke lesboeken en vaste tijden, alles wat je nodig hebt is online!

 

> BONUS: elke twee weken kun je meedoen met een live inspiratiesessie met mij via een afgesloten account van Instagram. Ook krijg je via het account extra inspiratie!

Je krijgt gratis de handleiding studeren tijdens Corona erbij!

De handleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

> Werkboek, studeren tijdens Corona. Vol met tips, inspiratie en opdrachten die je helpen in deze periode.
> Ontspanningsoefening, die je in 10 minuten ontspanning geeft en je helpt je fijner te voelen.
> BONUS: speciaal voor jou als student krijg je onbeperkt toegang tot de afgesloten Gelukkige Student Academy Facebookgroep. Waar ik je help om nog minder stress te ervaren.
> En nog een paar verrassingen maar die mag je zelf ontdekken als je de handleiding hebt gedownload :).

Ervaring met Gelukkige Student Academy

“Voor mij begon het al door te accepteren dat ik hulp nodig had. Hoe eerder je dat doet hoe beter het is. De opdrachten van de Academy had ik heel anders verwacht. Ik vond het juist leuk dat je nu opdrachten kreeg omdat je daar niet gelijk aan denkt dat het zou kunnen helpen. Ik heb geleerd beter met mijn stress om te gaan door verschillende kleine tips en oefeningen. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel. Ik vind de Gelukkige Student Academy super leuk en positief!!!”

Danique – Deelnemer Gelukkige Student Academy

Unieke aanbieding:
de handleiding kost normaal €29,99. Deelname aan de Gelukkige Student Academy €25. Samen €54,99.
Maar omdat je via mijn training op deze pagina bent gekomen betaal je maar €25
EN! Mag je een vriend/vriendin uitnodigen om ook mee te doen GRATIS! (je betaalt dus per persoon maar €12,50)

Direct aanmelden

Wat goed dat jullie mee willen gaan doen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen en te betalen via iDeal. Je stuurt een tikkie naar je vriend/vriendin en BAM voordeel!

 

Je ontvangt na het aanmelden de instructiemail over hoe jij en je vriend/vriendin toegang krijgen tot de onderdelen van Gelukkige Student Academy.

 

Ik zie je daar!

 

Liefs,

Marian

Doe mee voor 1 maand

Krijg 1 maand toegang tot de Academy!