Update; het tussenhalfjaar tot nu toe

Danique Dellebarre

In Leven van Danique Posted

Na precies vier maanden vrijheid van studie en met een afgeronde scriptie op zak, zit ik aan mijn bureau dit te typen. Waar ik voorheen dacht misschien in een gat te gaan vallen, probeer ik me te bedenken waarom ik mij de afgelopen maanden nog niet heb verveeld. Waar ik precies mee bezig ben geweest? Ik vind het lastig te zeggen, maar ben blij dat het tot nu toe zo gaat!

Ik had wel een heel belangrijk doel voor ogen dit halfjaar; namelijk besluiten wat ik hierna zou gaan willen doen. Een nieuwe opleiding, master of toch aan het werk? Na een paar open dagen en rondvragen heb ik mijn keuze gemaakt, het wordt een nieuwe studie aan de Universiteit. Spannend maar een hele leuke uitdaging.

De afsluitende reis

En er staat nog een leuke afsluiting van dit halfjaar op de planning, namelijk een reis naar Costa Rica! Al een lange tijd had ik in gedachten om een reis te maken, waarheen en wanneer was nog onduidelijk. En nu staat ie eindelijk gepland! Na een hectische afstudeerperiode en veel gewerkt te hebben, heb ik super veel zin om deze reis te gaan maken.

Een frisse start

Alhoewel ik van tevoren niet precies wist hoe ik mijn tussenjaar wou gaan indelen, ben ik erg tevreden met wat ik heb gedaan. Ik ben eruit hoe ik mijn studentenleven verder wil indelen en ga eindelijk de reis maken die ik al langer wil. Om straks met vol goede moet en een frisse start aan de universiteit te beginnen!

Je las een blogbericht van student Danique Dellebarre. Meer lezen? Klik hier voor meer blogberichten.

0 Comments

Leave a Comment