Download hier je e-book met de test

E-book ‘Ervaar ik prestatiedruk’

Download het GRATIS e-book “Ervaar ik prestatiedruk”

Vraag jij je wel eens af: ervaar ik prestatiedruk? Tijdens je studie kan de prestatiedruk zo ver oplopen dat je tegen problemen aanloopt als veel piekeren, hoofdpijn en regelmatig niet goed kunnen slapen. Allemaal signalen van stress.

 

Stress is niet altijd verkeerd. Het houd je scherp en zorgt ervoor dat je snel en adequaat kunt handelen als het nodig is. Maar teveel stress is ook weer niet goed. Zeker als de stress een langere periode aanhoudt.

 

Wanneer weet je nou of de stress en daaruit voorvloeiende klachten echt ongezond worden? Ontdek het door het gratis e-book te downloaden en te lezen.

 

Doe in dit e-book de test of je teveel stress ervaart en ontvang meteen tips hoe je hiermee om kunt gaan.

 

Liefs, Marian

p.s. Ik heb nog een e-book voor je: 5 tips voor minder tentamenstress

Download hier het e-book ‘Ervaar ik prestatiedruk’

Laat je mailadres achter en ik stuur het e-book naar je toe.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)