GRATIS online training

Minder stress tijdens je studie

Unieke kans! Gelukkige Student (Marian dus ;)) geeft GRATIS  een super leuke online training. Hieronder lees je meer!

De studententijd is vaak super leuk maar kan ook (regelmatig) heel pittig zijn. Stress van alles wat je moet doen. Denk aan studeren, tentamens, voor jezelf zorgen, werken. Voeg daarbij de verwachting van jezelf, van je vrienden, van thuis, van je studie en je kunt je daardoor ook wel eens niet zo fijn voelen.

 

En als je mij volgt weet je dat ik je daar graag bij helpen! Tijdens de GRATIS online training krijg je inspiratie en opdrachten waardoor je relaxter met je studietijd om kunt gaan.

Wat kun je verwachten?

Al zeg ik het zelf, tijdens mijn trainingen gebruik ik altijd humor. Natuurlijk zijn de onderwerpen pittig en is het niet altijd makkelijk om het erover te hebben. Maar met mijn enthousiasme en positiviteit weet ik je te inspireren en te helpen. Daarnaast zijn we met een leuke groep van leukerds die allemaal gemotiveerd en blij zijn dat ze aan de slag gaan om hun stress te verminderen.

 

En ik weet hoe spannend het kan zijn om naar zoiets onbekends te gaan. Ik denk ik zo’n geval altijd; wat is het ergste dat kan gebeuren? Dat ik een uurtje verspil, nou ja op een leven lang is het niets. En daarnaast weet ik dat je overal altijd wel iets eruit haalt. Dus ook zeker uit deze online training!

Praktische informatie

Datum en tijd: Hou deze website in de gaten voor nieuwe datum!
Benodigdheden: jezelf, notitieblokje en pen
Kosten: GRATIS!

Let op: kun je niet? Meld je toch aan dan krijg je de opname van de training toe gestuurd en kun je het later terugkijken.

Wat levert deze training je op?

> Je weet beter hoe je met de stress van je studie om kunt gaan
> Je krijgt tips hoe je je blijer kunt voelen
> Je leert hoe je meer op jezelf vertrouwen
> Je krijgt inzicht hoe je met druk om kunt gaan
> Je krijgt handvaten voor de toekomst!

Ervaring van de online training

“Ik heb verder geen vragen meer, vond het heel fijn om herkenning te vinden en niet de enige te zijn die haar studententijd moeilijk vind. Heel erg bedankt voor deze training!!”

– Froukje –

Binnenkort nieuwe datum om te kunnen aanmelden voor de GRATIS online training. Hou de site in de gaten!

 

Stap 1: Laat hiernaast je naam en emailadres achter,

 

Stap 2: Je ontvangt van mij alle details over je deelname aan de GRATIS online training

 

Stap 3: Je blokkeert het in je agenda 🙂

 

Liefs Marian