TijdSupply; Aan de planner ligt het niet dit jaar

Danique Dellebarre

In Boeken Posted

Plannen. Met minstens vier jaar ervaring als student kan ik wel zeggen hoe belangrijk dat is. Want niet alleen je colleges en tentamens moeten worden ingepland, ook dat leuke feestje of een wijntje met vriendinnen horen erbij. TijdSupply heeft nu verschillende soorten planners en ik mocht de ‘studie doelen’ uitproberen.

De binnenkant

Wanneer ik het pakket openmaak zie ik meteen een stevig uitziende kaft die niet te groot is. Zo kan je hem ook handig meenemen in je tas onderweg naar studie of de bibliotheek. Binnenin is ruimte voor wat basiselementen zoals belangrijke contactgegevens en data die je niet wilt vergeten. Ook zit er een bladzijde in waar je cijfers kunt invoeren. 

Aan het begin van elke maand is er een pagina waar je doelen kunt opschrijven die je deze maand wilt behalen. Ik vind het zelf altijd leuk om een nieuwe maand te zien als een verse start met nieuwe doelen. Ik vind het handig dat je deze doelen elke dag kunt zien met behulp van deze planner. Achter elk doel staat een leeg vakje die je kan aankruisen als je hem gehaald hebt. Ook nog eens erg motiverend dus 😉

Het gebruik van de planner

De planner kun je helemaal invullen en gebruiken hoe je zelf wilt. De dagen zijn leeg dus deze kan je ook invoeren. Ik heb zelf de planner gebruikt als een agenda met belangrijke afspraken die ik niet moet vergeten. Je kan hem ook meer gebruiken als to do lijst of combineren. Aan de rechter kant is nog ruimte voor belangrijke taken en een klein appreciation vakje waarin je kan aangeven waar je dankbaar voor was deze week. 

Aan de rechterkant van de planner is ook nog ruimte voor een boodschapenlijst en sociale media die je bij wilt houden. Ik zelf zou deze twee onderdelen niet echt gebruiken in de planner, maar je kan deze ruimte ook gebruiken voor andere dingen die je niet wilt vergeten.

Door het compacte formaat en stevige design kan je de planner handig meenemen. De bladzijdes zijn overzichtelijk en je hebt genoeg ruimte om te schrijven. Kortom, aan de planner kan het niet liggen dit jaar. 

Winactie

In samenwerking met TijdSupply houdt Gelukkige Student een winactie. Hierbij geven we 2 planners weg. Meedoen? Kijk op de Instagram van Gelukkige Student hoe je mee kunt doen. Je kan meedoen tot en met 6 september 2022. Succes!

Neem ook een kijkje op de website van TijdSupply voor nog meer planners en agenda’s

Je las een review van studente communicatie Danique Dellebarre. Meer van haar lezen? Klik hier

0 Comments

Leave a Comment